(placeholder)Krut var en smålandsstövare född 2001. På vintern jagade han hare, men mest var han en sällskapshund. I maj 2016 somnade han i sin egen bädd i lugn och ro.

Nalle kom till familjen 2006 efter att Yrla i åratal tjatat om en egen hund. Efter att ha sökt runt på internet och i böcker efter en passande hundras så beslöt hon sig för att kolla upp omplacerings hundar, och det var så hon hittade till hemsidan”Hundar utan hem”. De specialiserar sig på att ta hittehundar från Irland till Sverige.

En solig sommardag åkte Yrla, Sissel och Kaj iväg för att hämta den lilla fläckiga terrierkorsningen, och några dagar senare så fick Nalle komma till Åland.

Allt gick dock inte helt på räls i början, för efter ungefär en vecka så bröt Nalle benet på midsommarafton, så det bar iväg in till veterinären på fasta Åland. Sedan fick han gå med gips i någon månad, något som han inte hade något emot då han snabbt lärde sig gå och springa med det. Problemet var bara att han inte heller tyckte att det var något problem att bada med det på…

Nu för tiden så bor han i Uppsala. Han är en pigg och glad hund med massor av energi, men som också älskar att ligga i soffan eller under täcket och mysa. Numera lever han ett mera stillsamt pensionärsliv med Yrla och Mikael i Uppsala, men kommer ett par gånger i året till Kumlinge och här kan han simma i havet, som han älskar.

Ziva är en mellanpudeltik född den 12 februari 2009 på Forsfararens kennel. Hon bor för det mesta i Mariehamn tillsammans med Emelie, där de bland annat tävlar i lydnad, rallylydnad och agility. Hon styr och ställer med de andra hundarna (och människorna). Hon gillar inte att bli klappad men älskar att ligga och spana ut genom fönstret eller att strosa runt på gården.

Curry är en sköldpaddsfärgad huskatt. Hon tillbringar största delen av sommaren ute och på vintern vill hon helst vara inne. Hon är en duktig musfångare men kommer inte så bra överens med Ziva. (död 2019)

Nisse var en huskatt född -92. Han togs bort våren -11. Han är saknad med sitt lugn och sin klokhet.

(placeholder)

Nalle

(placeholder)

Krut

(placeholder)

Ziva

(placeholder)

Nisse

(placeholder)

CurryVi har ett varierande antal höns av olika raser och blandningar, samt ett dussin vaktlar. Varje vår och sommar brukar vi få kycklingar.

(placeholder)

Hönsen

(placeholder)

Yztra

Yztra (26 maj 2016) är en australiensk kelpie. Vild och galen, men trevlig.